Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Onze catering

Barbecue

Feestje? Dan is er niks leukers dan een gezellige barbecue! Die verzorgen wij compleet voor u. Inclusief materialen. Laat ons de catering verzorgen en u bent verzekerd van een geweldige avond. Totaal ontzorgd een geweldige party met vers gegrild vlees! Hamburgers, worst, verse biefstuk, malse kippenpoten, rib-eye, noem maar op. Voor een geslaagde barbecue moet u bij Meat & Daily’s in Zoetermeer zijn!Wist u dat u bij ons ook complete barbecuepakketten kan aanschaffen? Wij maken deze op maat en leggen het voor u klaar wanneer u het wenst op te komen halen. Uiteraard bezorgen we ook aan huis.Dus vertel ons uw wensen en wij garanderen dat u het beste en lekkerste vlees voor uw barbecue heeft.
Wij bieden u een gevarieerd aanbod overheerlijke complete maaltijden. Deze worden gegarandeerd vers bereid en bestaan uit verse, natuurlijke ingrediënten. We bereiden ze vooraf in eigen keuken, zodat u uw maaltijd alleen nog maar hoeft op te warmen.
Ons aanbod wisselt omdat wij afhankelijk zijn van seizoenproducten. In onze winkel vindt u dagelijks onze verschillende verse maaltijden.In de winter serveren wij een uitgebreid aanbod aan heerlijke winterse stampotten. En zo verrassen wij u ieder seizoen met een lekkere verse maaltijd.Uiteraard zijn onze maaltijden ook op bestelling te krijgen. Bestel wel ruim van tevoren, zeker als het om grote groepen gaat.Indien gewenst verzorgen wij de hele catering bij u thuis.

M&D Grillpan

Onze special! Met de Meat & Daily’s grillpan bakt u al uw vlees knapperig gaar. U brengt het vlees precies op smaak. Elegant, handbaar en makkelijk in het gebruik. Na afloop is onze Meat & Daily’s grillpan eenvoudig schoon te maken.
Vraag er gerust naar en wij vertellen u er meer over!

Maaltijden

Wij bieden u een gevarieerd aanbod overheerlijke complete maaltijden. Deze worden gegarandeerd vers bereid en bestaan uit verse, natuurlijke ingrediënten. We bereiden ze vooraf in eigen keuken, zodat u uw maaltijd alleen nog maar hoeft op te warmen.Ons aanbod wisselt omdat wij afhankelijk zijn van seizoenproducten. In onze winkel vindt u dagelijks onze verschillende verse maaltijden.In de winter serveren wij een uitgebreid aanbod aan heerlijke winterse stampotten. En zo verrassen wij u ieder seizoen met een lekkere verse maaltijd.Uiteraard zijn onze maaltijden ook op bestelling te krijgen. Bestel wel ruim van tevoren, zeker als het om grote groepen gaat.Indien gewenst verzorgen wij de hele catering bij u thuis.

Salades

Maak uw feest helemaal af met onze verse en overheerlijke salades. Wij bereiden deze zelf, helemaal vers, en dat proeft u! Bij ons is een vleessalade ook echt een vleessalade.Natuurlijk maken wij ook vegetarische salades en diverse vleeswarenschotels. U kunt precies aangeven hoe u het hebben wilt en wij verzorgen het. Heerlijk voor bij de barbecue of voor bij de maaltijd.

Gourmet schotels

Wist u dat gourmetten nog steeds wint aan populariteit? En terecht. Want er is niks leuker dan met elkaar aan tafel zelf je eigen stukjes vlees bakken. Met heerlijk verse salades erbij. Lekker wat te drinken en verhalen aan elkaar vertellen. In Zoetermeer bij slagerij Meat & Daily’s horen we niet anders.
Gourmetten is hét populaire familiediner en bij Meat & Daily’s maken we er ook echt een feest van. Onze gourmetschotels worden speciaal voor u op maat gemaakt. U vertelt ons met hoeveel personen u bent en welk vlees uw voorkeur geniet. Vervolgens stellen wij een heerlijke gourmetschotel samen. Die bestaat uit vers, malse en lekker vlees!

Luxe hapjes

Viert u een bijzondere gebeurtenis? Of heeft u gewoon zin om eens lekker verwend te worden. Kies dan eens voor de luxe hapjes van Meat & Daily’s Zoetermeer. Daarmee is uw feestje zeker culinair geslaagd! Naast onze salades, vleeswarenschotels, barbecue of gourmetschotels, bieden wij een grote variatie van luxe hapjes aan. Denk aan filet americain op toast of paté op roggebrood. Onze keuze is legio. Dus verwen uzelf en uw gasten en trakteer op de luxe hapjes van Meat & Daily’s.

Stampotten

Dat u niet altijd zin heeft om te koken begrijpen wij bij Meat & Daily’s maar al te goed. Maar dat betekent niet dat u niet lekker hoeft te eten! Sterker nog: met onze verse stampotten van het huis verwent u alle tafelgenoten! Onze stampotten zijn op de dag bereid en voorzien van verse en gezonde ingrediënten. Kom langs in onze winkel of neem even contact met ons op over ons actuele aanbod. Omdat wij alles vers voor u maken, wisselt ons menu dagelijks. Maar één ding staat wel vast. Of het nou zuurkool is of hutspot. Boerenkool (met heerlijk verse worst) of een oud-Hollandse andijviestamppot. Het smaakt heerlijk! Even opwarmen en ze zullen u bedanken voor een heerlijke avondmaaltijd!

Pasta’s

In voor een Italiaanse avond? Heerlijke wijn erbij, caprese en prociutto vooraf. En dan de hoofdmaaltijd. Heerlijk verse lasagne! Of wat te denken van een volledig aangeklede spaghetti. Bij Meat & Daily’s serveren wij onze pasta’s vers van het huis. Voorzien van gezonde en lekkere ingrediënten. De Italiaanse keuken bij u thuis. Kom langs in onze winkel in het oude centrum van Zoetermeer waar Meat & Daily’s alleen overheerlijke verse pasta’s serveert!
Wist u dat wij meer dan tien verschillende soorten verse rauwe ham voor u hebben?

Voor meer informatie