Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Ons product

Kalfsvlees & Lamsvlees

Kalfsvlees
Ook ons assortiment kalfsvlees is van superieure kwaliteit. Omdat wij ervoor zorgen dat de dieren in uiterst gunstige, diervriendelijke omstandigheden groot worden. We zijn zeer zorgvuldig in het selecteren van ons vlees en bieden uitsluitend kalfsvlees aan van kalveren die in groepen hebben geleefd.
Kalfsvlees behoort tot de gezondste vleessoorten die er zijn. Men spreekt doorgaans van kalfsvlees als een rund rond de leeftijd van 6 of 7 maanden wordt geslacht. In de filosofie van Meat & Daily’s verdienen dieren het om in een natuurlijke, diervriendelijke omgeving te leven. Deze omstandigheden zorgen er ook voor dat de smaak van het vlees zo natuurlijk mogelijk is.

Lekker: Lamsvlees!
Bij Meat & Daily’s halen we ons lamsvlees helemaal uit Nieuw-Zeeland. Is daar een reden voor? Zeker! Ons superieure lamsvlees is afkomstig van lammeren die grazen op de grote open weiden die we kennen van Nieuw-Zeeland. Hun voeding bestaat voor een groot deel uit het prachtige verse gras dat de ontelbare weilanden daar siert.
Ideale omstandigheden voor het allerbeste lamsvlees en dat proef je! Ons lamsvlees is ongelooflijk lekker en rijk van smaak. Bovendien bevat het veel waardevolle voedingsstoffen.
Wij staan in nauw contact met de partijen waarmee we samenwerken. Dat garandeert dat al onze producten van hoge en constante kwaliteit zijn.

Voor meer informatie