Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Onze bakkerij

Vers belegde broodjes

Een aanrader is de broodjescorner in de slagerij van Meat & Daily’s in Zoetermeer! Wij bakken verse broodjes. Heerlijk warm uit de oven. Even laten afkoelen en daarna beleggen we ze met verse vleeswaren, groenten en salades in iedere combinatie die u wenst.

Een heerlijk vers broodje Filet Americain. Of een broodje halfom. Een knapperig broodje gezond met sla, tomaat, komkommer. Of een lekker pistoletje met een van onze salades uit eigen keuken. Alles kan. U kunt zelf uw beleg uit onze vitrine uitkiezen.

Onze verse broodjes zijn er voor ontbijt, voor de lunch of gewoon als heerlijk tussendoortje. Onze verse en lekker belegde broodjes zijn een begrip in Zoetermeer en omgeving. Verser dan bij ons krijgt u ze nergens.

Bezorgen
Wij bezorgen verse broodjes op kantoor en aan huis. Heeft u een lange vergadering? Belangrijk bezoek of gewoonweg geen tijd om te lunchen? Bel ons en wij verzorgen een heerlijk verse lunch.

Ons aanbod van belegde broodjes is enorm. Ons assortiment wordt dagelijks vers aangevuld en de broodjes worden vers bereid. De salades maken we zelf en ook de ingrediënten daarvan zijn heerlijk vers.

Voor meer informatie