Ons product
MRIJ RUNDVLEES
Het visitekaartje van MEAT & DAILY’S!
Ons veel geroemde rundvlees kent haar oorsprong in een intensieve samenwerking. Het jarenlang door-selecteren en gericht mesten van diverse rundveerassen, heeft geleid tot een uniek rund: de MAAS RIJN IJSSEL VERBETERDE ROODBONT. Dit rund staat onder toezicht van onze vaste mester Wim Roos & Zonen.
Mals
De runderen groeien duurzaam op, lopen buiten op sappige groene weides middenin het Groene Hart van Nederland, in Ter Aar. Deze vrouwelijke roodbont verbeterde runderen worden pas op 4,5 jarige leeftijd geslacht, nadat ze tweemaal gekalfd hebben. Door onze natuurlijke wijze van vee-houden, krijgt het vlees een ouderwetse, volle smaak. Bovendien is het fijn van draad en supermals.
Ambachtelijk
Dit excellente vlees wordt exclusief verkocht door een aantal ambachtelijke slagers. Al onze runderen bezitten een uniek paspoort. Daarin staan alle relevante gegevens vermeld, over bijvoorbeeld voeding en eventuele medicatie.
Voor meer informatie