Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Ons product

SCHARRELKIP

Hollandse Kip: 100% antibiotica-vrij

De consument die bewust voor beter voedsel kiest, is bij ons aan het goede adres. Met de Gildehoen koopt u een puur Hollands pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij. Om het scharrelen te bevorderen, wordt voer uitgestrooid in de stallen. Zodat het ook echt scharrelkip is.

Leefomstandigheden

De leefomstandigheden van de Gildehoen garanderen een duurzaam stukje pluimveevlees. De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Door de lagere bezetting in de stallen, ongeveer 65% in vergelijking tot een reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal, worden de dieren plezierig groot.

Gezond

Het sterke Hubbard-ras van de Gildehoen leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. Gecombineerd met de extra ruimte in de stallen zorgt dit niet alleen voor een plezieriger leefklimaat, maar ook voor gezonde dieren.  Dit komt de kwaliteit en de smaak ten goede.

Voer

De kippen worden vooral gevoerd met granen. Minstens 70% van het eten bestaat eruit. Het voer van de Gildehoen is volledig plantaardig en bevat geen groeibevorderaars. Alle Gildehoen kippen zijn tevens halal gecertificeerd en extern gecontroleerd; van boer tot consument

De beroemde Kippen pan

Voor meer informatie?