Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Wat bieden wij nog meer

Service

Onderscheidingen

Meat & Daily’s doet regelmatig mee aan wedstrijden. En we vallen bijna altijd in de prijzen!

We doen mee omdat we een constante bevestiging zoeken dat ons vlees echt het beste is, origineel en vers. Bij wedstrijden zien we of onze creativiteit aanslaat. Wij kunnen het wel lekker en goed vinden, maar wat vindt de jury? Wij willen onze klanten alleen het allerveste voorschotelen.

De wedstrijden waaraan wij meedoen zijn heel divers. Onze rookworst is al enkele keren onderscheiden, en dat geldt voor meer van onze worstproducten. Ook onze maaltijden scoren goed. En zelfs met eigen verzonnen producten doen we mee. Zodat we onszelf altijd pushen het allerbeste te blijven maken.

Meat & Daily’s staat ingeschreven bij de Slavakto, de overkoepelende slagersvereniging.

Eenmaal per drie jaar vindt de  grote landelijke slagersbeurs plaats en reken maar dat u ons daar kunt vinden. De laatste maal vielen wij met negen van onze in totaal tien inschrijvingen in de prijzen!

En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op.

Seizoenproducten
De lente is een prachtig jaargetijde!
Tijd voor heerlijke lichte salades en gerechten.
Lees hier over onze specialiteit dit jaargetijde: BBQ, wild, gourmet

Proeverij
Elke zaterdag kunt u bij Meat & Daily’s in Zoetermeer terecht voor een proeverij. Wij serveren zelfgemaakte vleeswaren of andere vleesproducten. Wij laten u proeven zodat u kennis kunt maken met de diversiteit van ons assortiment.

Wij passen onze proeverij aan, aan het seizoen. Soms krijgt u lekkere saté. Of rookworst in de winter. Gaat de zon schijnen? Dan proeft u bij ons vast een keer van een van onze verse rauwe hammen. Genieten en laat u verwennen!

Voelt u niet bezwaard om te vragen naar wat u proeft,. En hoe wij het bereiden.

Wij stellen het zeer op prijs als u vertelt wat u ervan vindt en als er iets is wat beter kan, laat het ons weten. Misschien heeft u zelf wel een goed idee voor een proeverij? Of voor een leuke variant met een vleeswaar? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag!

U merkt het. Meat & Daily’s doet het anders dan andere slagers. En daar zijn we trots op.

Voor meer informatie