Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Ons product

Ambachtelijke slagerij

Om de filosofie van ambachtelijke slagerij Meat & Daily’s te begrijpen, gaan we terug naar de vorige eeuw. Richard en Dylan leerden het vak zoals het ooit bedoeld was. Direct contact met de natuur, liefde voor de dieren en klanten die nog aan huis kwamen. Het bereiden van vlees uit liefde voor het vak en met respect voor de natuur.

De vleesindustrie heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Maar is dat goed? Dierenwelzijn staat onder druk, smaakversterkers, een voedselwedloop. Dat willen we eigenlijk helemaal niet.

Daarom hanteert Meat & Daily’s de waarden van vroeger. Maar dan wel gestoken in een modern jasje. In onze winkel vindt u een groot en aantrekkelijk aanbod. De diversiteit op het gebied van vlees en vers-waren is enorm. Natuurlijk voldoen wij aan de tegenwoordige vraag: we produceren op verzoek. Ontfermen ons over uw bestellingen en feesten en partijen. We leveren complete barbecue-pakketten en serveren heerlijke ovenverse broodjes met onze zelfbereide vleeswaren en salades.

Maar bovenal proeft u bij ons de liefde voor het vak. Het pure ambt. Weet u dat wij met onze aanpak regelmatig in de prijzen vallen? Bij Meat & Daily’s in Zoetermeer zijn we trots op onze mooie slagerij. We hebben een kleine werkruimte want het vlees wordt bereid in de ruimte die voor iedereen zichtbaar is. Vakmanschap. Ambacht. Kwaliteit. Daar gaat het om bij Meat & Daily’s. En dat proeft u.

Laat ons weten wat u van ons vindt. In de winkel of via onze social media kanalen. Dat stellen wij zeer op prijs.

Video

Meat and Daily’s Slagerij

Voor meer informatie