Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Nu bij ons verkrijgbaar

HEYDE HOEVE VARKENSVLEES

De varkens van Heyde Hoeve zijn afkomstig van het Duroc ras.

Het vlees is mals en sappig en heeft nog echt de smaak van ‘vrüger’!

De varkens worden met de best mogelijke zorg groot gebracht, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid.

Goed voer, een optimale leefomgeving en weinig stress zijn daarnaast de sleutels tot een bijzonder stukje varkensvlees!

Voor meer informatie, neem een kijkje op www.heydehoeve.nl

Bezoek onze slagerij en ervaar de echte smaak van ‘vrüger’!

Ons product

ZEEUWS SCHARRELVARKEN

Ruimte en vers

Ook onze varkens worden goed verzorgd. Vroeger, wij leerden het vak van onze vader, paste hij de varkens aan, aan de stal. Wij doen dat andersom. Wij passen de stal aan de varkens aan. Waarom? Heel simpel. Vrijheid, goede voeding, buitenlucht en vers voer zijn leefomstandigheden waarin het varken zich prettig voelt. Dat komt de kwaliteit en de smaak van het vlees ten goede.

Natuurlijke situatie

We houden onze varkens op stro, in een nieuwe stal met buitenuitloop en volop daglicht. De varkens kunnen dus stro eten. Ook worden de staarten niet meer afgeknipt. Het verse voer verbouwen we voor een gedeelte zelf. Op ons akkerbouwbedrijf waar we ook de mest van onze eigen varkens gebruiken. Zo creëren we een natuurlijke situatie.

Buitenlucht

De stal is uitgerust met een milieuvriendelijk, biologisch luchtwas-systeem. Daarmee reduceren we de uitstoot van ammoniak tot wel zeventig procent. De geur is amper meer te ruiken. Dat is goed voor het milieu. En het is prettig voor de varkens. Want ook voor onze varkens geldt: buitenlucht doet goed.

Voor meer informatie