Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Ons product

Wild & Gevogelte

Wild uit de natuur
Het hele jaar door kunt u bij Meat & Daily’s diverse soorten wild bestellen.
Wild is bijzonder vanwege de verfijnde smaak. U proeft als het ware de natuur. Het gaat immers om scharrelvlees. Tot stand gekomen via natuurlijk processen. Daarom is wild zeer smakelijk en wordt het vaak besteld om bijzondere gelegenheden te vieren.
Maar u kunt uw wild bij Meat & Daily’s natuurlijk ook gewoon bestellen omdat het lekker en gezond is! Samen met elkaar genieten van een heerlijke maaltijd. Want wild staat erom bekend dat het gezond is. Omdat de dieren zichzelf voeden met al het goede uit de natuur.
Wij hebben eend, konijn, gans, fazant, parelhoen, wild zwijn, hert, haas, ree, struisvogel, wilde duiven.
Vraag er gerust naar.

Hoewel wild vaak geassocieerd wordt met chique eten en romantische gelegenheden, zoals kerstdiners, hoeft het niet perse op die manier gepresenteerd te worden. Wild op tafel is een belevenis op zich, al hoeft de bereiding ervan niet eens zo ingewikkeld te zijn – niet ingewikkelder dan andere vleessoorten in ieder geval!

Wild is voor vrijwel alle bereidingswijzen geschikt: bakken, stomen, grillen, braden, roosteren.. Bovendien kan er eindeloos gevarieerd worden met verschillende smaken. Vooral een combinatie met “aardse” smaken en frisse accenten zijn aan te raden. Probeer eens wat anders, zoals een Oosterse of Mediterrane toepassing. Of presenteer het als kleine hapjes.

Wildsauzen
Uiteraard weten wij precies welke saus bij welk soort wild hoort. Wij adviseren u graag. Want met de juiste saus is uw wild helemaal af!

Voor meer informatie