Openingstijden: Ma 11.00 tot 17.30 Di t/m Vrij 09:00 tot 17:30 Za 08:30 tot 16:30
Dorpsstraat 155 2712 AH Zoetermeer
Ons product

VLEES VOOR ONZE HORECA

Als slagerij en horeca groothandel in Zoetermeer leggen wij ons toe op een keur aan soorten hoogwaardig vlees en vleeswaren. De smaak van ons vlees en vleeswaren heeft een onovertroffen te noemen smaak . Staan behoud van smaak en een professionele bereiding van vleesproducten bij u ook hoog in het vandaal? Neem dan zeker eens contact met ons op. Elke dag weer dragen wij zorg voor de absolute kwaliteit van onze vleesproducten. Daarnaast denken wij ook graag met u mee, waar u ook maar naar op zoek bent. We zijn in staat om u een pasklare oplossing te bieden door onze jarenlange ervaring in de vleesbranche.

Onze slager heeft een zeer groot aanbod aan diverse vleesproducten voor de horeca. We bieden vanzelfsprekend alle traditionele vleessoorten, maar daarnaast onder andere ook bijzondere producten als vleessalades, wild, vleeswaren en belegde broodjes. Vanuit de wereld van de horeca en de catering is er constant veel vraag naar deze vleesproducten voor fijnproevers.

Vlees en vleeswaren met slagerskeurmerk

Als veel gevraagde horeca groothandel in Zoetermeer onderscheiden we ons ook doordat alle vleesproducten die door ons aan de horeca worden geleverd het befaamde slagerskeurmerk dragen en een zeer gunstige prijs hebben. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement en heeft u bij wijze van spreken vandaag nog een grote hoeveelheid aan hoogwaardige vleesproducten nodig? Zit u om wat voor reden dan ook omhoog en heeft u dringend een leverancier nodig? Bij Meat en Daily’s zetten we maar wat graag onze expertise in om u snel goed van dienst te zijn! Neem vandaag nog contact op met de enige echte horeca slager in Zoetermeer.

Specialist in food op locatie

Vanuit onze ambachtelijke slagerij verzorgen wij complete barbecue-, buffet- en live cooking-partijen op locatie. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen en zowel particulier als zakelijk. Met een bourgondisch hart voor lekker eten verzorgen wij voor elke gelegenheid een passende en smakelijke invulling. Kies één van onze speciaal samengestelde arrangementen, of stel het geheel naar eigen wens samen.

Samen met partners uit de regio zorgen wij bovendien voor, drank arrangementen, personeel, en tentenverhuur.
Wilt u meer informatie over onze smakelijke diensten?

Bel gerust op  079-328080  vraag naar Richard Mol

Voor meer informatie